sobota 18. července 2015

Petříkovická odyssea

Dovolená nám sice skončila už před týdnem, ale od té doby kolem mě panuje takový šrumec, že jsem se k plánované dokumentaci pro rodinný cestovní deníček vůbec nedostala.

Ale nezanést do rodinných análů zprávy z Petříkovic by byla škoda.


Naše dovolená byla totiž skvěle vyváženou směsicí verkorodinné akce se spoustou příbuzenstva, díky kterému jsem si užila jedno volné dopoledne a pár slastných chvil v bazénu. Privátních výletů užší rodinné jednotky. A večerních seancí se sestřenčinou partou doktorů, kteří v půlce týdne vystřídali většinu našich příbuzných.



Hodně jsme se koupali, povídali si, jedli, zpívali, chodili, lezli po skalách, jezdili vlakem, ponocovali, poznávali, smáli se...


Kromě výše zmíněného jsme se taktéž aktivně ponořili do lovu kešek, což je aktivita, která v Matýskovi probouzí přímo fanatické nadšení.


Zjistili jsme, že Amálka už zřejmě definitivně opustila svou tendenci ve všem následovat staršího bratra a její zájmy se momentálně soustředí spíše na princezny a panenky, tudíž bojkotuje výlety typu hornický skanzen či vojenská pevnost, jelikož zde postrádá akcent růžové barvy.

 
A Vilík začal chodit! Ale teď už jako vážně a se vším všudy. S drobnými pády, schopností zvednout se a nově probuzeným pudem sebezáchovy.



Toť stručná sumarizace. K detailům se vrátíme příště. Zůstaňte naladěni a užívejte léta! :-)
 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář :-)